Covid-19 szűrés ingyenesen a Generalitól

, ,

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Generali kiegészítő szolgáltatást kínál meglévő és új ügyfelei számára. A Generali Company Care és Private Care biztosítások bármely módozatánál egy Covid-19 szűrővizsgálat költségét a biztosító téríti, a betegeknek pedig a Medi24 orvosai segítenek a tüneti kezelésben.

  • A COVID-19 szűrővizsgálatot a biztosítás tartama alatt maximum 15.000 Ft összegig a biztosító finanszírozza, utólagosan benyújtott számla ellenében, a veszélyhelyzet ideje alatt, 1 alkalommal.
  • A teszt elvégzéséhez az ügyfelek maguk választhatják ki az egészségügyi intézményt
  • A rendelkezésre álló klinikákról a Generali Medi24 tud tájékoztatást adni.

A teszttel kapcsolatban azonban mindenképpen hangsúlyozni kell, hogy ennek eredménye (negatív vagy pozitív) csak a biztosított pillanatnyi fertőzöttségi állapotáról ad tájékoztatást, így továbbra is fennállhat a fertőzés veszélye.

Térítésmentes orvosi tanácsadás a betegeknek

Koronavírus fertőzés esetén (ha otthonában gyógyul a biztosított) a Generali Medi24 orvosai telefonos tanácsadást nyújtanak a tüneti kezelés módszereiről. A biztosítottnak nincs más dolga, mint felhívni a Generali Medi24-et, az orvos rövid időn belül visszahívja és megbeszélik a felmerülő orvos szakmai kérdéseket. A biztosító a biztosítás alapján finanszírozza a telefonos tanácsadás költségeit.

A további kérdésekre szívesen válaszolok, keressenek az alábbi elérhetőségeken:
a balazs.eszter(kukac)generalimail.hu e-mail címen vagy a +36 20 359 67 36os telefonszámon.