Másféle kockázatok járvány idején

Összegyűjtöttem néhány fontos tanácsot arról, hogy a járvány miatt megváltozott körülmények idején mire is érdemes figyelni, mivel tudom segíteni az Önök mindennapjait. És amíg személyesen is találkozhatunk, kérem, hogy maradjanak otthon és vigyázzanak egymásra!

Ügyintézés online

Töltse le Ön is a Generali ügyfélpont applikációnkat és intézze biztosítási ügyeit kényelmesen otthonról  telefonról vagy tabletről. A regisztrációt követően mindenki láthatja és adminisztrálhatja saját szerződéseit, de ha kérdés merül fel, továbbra is forduljanak hozzám bizalommal!

Kárrendezés videón

A károk bejelentéséhez már jó ideje nem szükséges személyes jelenlét a Generalinál, online felületünkön is elindítható a folyamat, azonban immár akár események rendezését is lebonyolíthatják személyes találkozás nélkül mind lakossági, mind vállalati ügyfeleink.

A biztosító kárszakértője az ügyfél mobiltelefonjának vagy tabletjének kamerája segítségével méri fel a károkat. Erről az érintettek telefonon kapnak értesítést, majd e-mailben vagy sms-ben érkezik számukra egy egyedi link, amelyre kattintva létrejön a kétoldalú videós kapcsolat. Ehhez mindössze megfelelő hálózati kapcsolat (főként wi-fi vagy magas adatforgalmi korlátú, esetleg korlátlan mobilnet), továbbá jó fényviszonyok szükségesek.

Otthoni extrák

Munkanélküliségi díjátvállalás

Mi akkor is segítünk, ha Ön elveszti a munkáját: csomagtól függően 3, 6, 9, vagy 12 hónapig mi fizetjük lakásbiztosításának díját Ön helyett, ezzel is könnyítve nehézségein. (Ez a lehetőség a szerződéskötés után 6 hónapos várakozási idő után érhető el.)

Otthoni munkaeszközeink biztonsága

Mivel jelen helyzetben időnk döntő részét otthonunkban töltjük, kevésbé kell félnünk a betörésektől, de a home office-os működés során használt munkaeszközeink a gyakoribb használat miatt sérülékenyebbek, és lakásunk többi felszerelése és berendezési tárgya is komolyabb igénybevételre számíthat.

Smart biztosítás okos eszközökre

Ráöntötte a kávéját a laptopjára? Otthoni„irodájának” asztaláról lesodorta a gyerek a telefonját és kijelzőt kell cserélni?

A Smart biztosítás az ügyetlenségekből eredő töréskárokra és egyéb sérülésekre nyújt fedezetet, amely a laptopokra, táblagépekre, asztali számítógépekre, mobil- és okostelefonokra, televíziókra és házimozi-rendszerekre terjed ki.

Cyber kiegészítő a biztonságos netezésért

Vásárlásait most online intézi? Fél tőle, hogy kártyaadataival visszaélnek?

A biztonságos internetezést a háromféle Cyber biztosítási csomag támogatja, amely távtanácsadást, a visszaélések esetén anyagi segítséget, jogvédelmet és az adatvesztés helyreállítását kínálja.

Okos otthon

A szolgáltatás egyrészt a központi egységek, szenzorok, vezérlő modulok, konnektorok, kamerák, termosztátok törésére vonatkozik, másrészt az okos eszközök által jelzett események bekövetkeztekor bizonyos káreseményekre többletszolgáltatást nyújt.

Vízveszteség térítés

Csőtörés esetén a víz többletfogyasztásának költségeit is térítjük, módozattól függően 50-150 ezer forint értékig.

Különleges üveg biztosítás

Főzés közben ráejtett valamit a kerámialapos tűzhelyre és cserélni kell az üveglapot?

Biztosítsa különleges üvegeit: csomagunk konyhai főzőlapok, a dohányzóasztal, a belső üvegek, a zuhanykabin, a nagyobb tábla méretű üvegek vagy épp a beépített szekrény üvegének sérülése esetén nyújt fedezetet.

Kölyök csomag

A társasház udvarán gyermeke véletlenül biciklivel megkarcolt egy autót? Az otthon felügyelt kisgyerekeknél is sajnos előfordul, hogy önhibájukon kívül kárt okoznak harmadik személynek – ezen esetekben a gyerekfelelősség-biztosítás segíthet a károk megtérítésében.

Futrinka kisállat biztosítás

Négylábú házi kedvenceinkről (kutya, macska) is gondoskodhatunk: ha őket baleset vagy betegség éri, mini, midi és maxi csomagunk segít az állatorvosi költségek enyhítésében.

Baleset csomag

Szintén kiegészítő csomagként köthető szolgáltatásunk, mely kullancscsípés, baleseti csonttörés, baleseti rokkantság és baleseti halál esetén segít anyagilag enyhíteni a fájdalmakon.

Sport csomag a szabadban

Érthetően egyre többen választják jelen helyzetben a kerékpározást a szabadban történő mozgáshoz, de ilyenkor se feledkezzünk meg a biciklizés veszélyeiről! A lakásbiztosítás Sport csomagjában található felelősségbiztosítás fedezetet nyújt a kerékpározás (illetve bármely más sportág) közben okozott balesetekre, valamint a szabadban tárolt (és megfelelően lezárt) sporteszközre nyújt lopás elleni biztosítást 50-250 ezer forint értékben. Amennyiben viszont a lakásból/házból betöréses lopás során tűnik el a kerékpár, azt természetesen betöréses lopásként téríti a lakásbiztosítás. Sportolás közben elszenvedett csonttörés esetén 50 000 forintot adunk sport csonttörés kockázatra – baleset csomag megléte esetén az ott meghatározott összegen felül.

Többszerződéses kedvezmény

Ügyfeleink hűségét számos módon díjazzuk, például ha több szerződéssel rendelkeznek társaságunknál, az új szerződés díjából jelentős kedvezményt kapnak.

A kedvezmény mértéke szerződéstípusonként eltérő, ezért konkrét kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal.

Csekk helyett online fizetés

A személyes érintkezések visszaszorítása érdekében mindenképpen ajánlom, hogy a postai sorban állás helyett az esedékes befizetéseket ügyfeleink végezzék inkább a Generali honlapján keresztül online:https://www.generali.hu/OnlineDijfizetes.aspx   vagy netbankon keresztül utalva, csoportos beszedési megbízással vagy a csekken lévő QR-kód telefonos beolvasásával (az iCsekk applikáción keresztül).

Mivel feladataim online is elvégezhetőek, így továbbra is készséggel állok rendelkezésre telefonon, videochaten vagy e-mailben, de a honlapomon és Facebook-oldalamon is számos hasznos információt osztok meg folyamatosan.

Kérdése van a koronavírus járvány alatti biztosításokkal kapcsolatban? Forduljon hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén: balazs.eszter(kukac)generalimail.hu vagy a +36 20 359 67 36os telefonszámon.