Otthon – Élet – Egészség

Balázs Eszter vagyok, közgazdász-pénzügyi tanácsadó, háromgyermekes családanya. A világ egyik legnagyobb – és Magyarországon is piacvezető – biztosítótársaságának vezető tanácsadójaként tevékenykedem. A munkám és a magánéletem során is arra törekszem, hogy biztonságot és stabilitást teremthessek az életre szóló döntésekben.

Biztosítás portfólió

Mindnyájunk számára vannak alapértékek – a munka világában betöltött szerepünk, a családi életünk vagy az egészségünk védelme – amelyeket egyrészt óvunk, másrészt fejlesztünk, építünk.

Én abban kínálok hosszú távú partnerséget és magas színvonalú szolgáltatási csomagot, hogy ügyfeleim tudatos tervezés vagy váratlan élethelyzet esetén is a legideálisabb, legkényelmesebb, személyre szabott támogatást vehessék igénybe a biztosítási piacon.

Szolgáltatások

Tanácsadóként mindig körültekintően, kiemelt figyelemmel kezeljük az információkat munkatársaimmal, hiszen ügyfeleink sok esetben nincsenek tisztában azzal, hogy milyen típusú szolgáltatás lenne számukra a megfelelő.

Az igényfelmérést követően összeállítjuk az árajánlatot a biztosítási megoldásokra, csomagokra, de partnerek vagyunk az eseti, azonnali biztosítások megkötésében is. A szerződési idő alatt időszakos költség-felülvizsgálatot tartunk, előre tájékoztatjuk ügyfeleinket a kedvezményekről, díjváltozásokról.

Tanácsadás

Folyamatos rendelkezésre állás a biztosítások kiválasztásában, igénybevételében.

Kedvezménykalkuláció

Már meglévő biztosítások felülvizsgálata, előnyösebb ár-értékű megoldások ajánlása.

Portfólió-tervezés

A legmegfelelőbb megoldások ajánlása az adott élethelyzetben.

Megtakarítás-tervezés

A biztosítás egyúttal megtakarítás is lehet, ebben segítek jól dönteni.

CSR

Jótékonysági nagykövet

Kisfiunk, Ádám szívfejlődési rendellenességgel született, így életem minden pillanatában kiemelt feladatomnak tartom az egészségügyi problémával született gyermekek segítését. Ezért is támogatok számos jótékonysági programot.

Az ügyfeleim által generált privát bevételeim egy részét is jótékony célra fordítom, és örömmel segítek abban, hogy ügyfeleimmel közösen megtaláljuk azt a számukra fontos ügyet és szervezetet, amit velem együtt támogatni szeretnének.

Forduljon hozzám bizalommal!

Telefonos rendelkezésre állás:
H-P: 9:00 – 18:00

„Eszterrel már hosszú évek óta tart a partnerségünk. Pontos tájékoztatást, korrekt kalkulációt és kiváló ügyfélkezelést nyújtott nekem és a cégemnek. Köszönöm!”

Eszter szívvel-lélekkel igyekszik az ügyfelek érdekeit szolgálni; váratlan helyzetekben is rendelkezésre áll és mindent megtesz, hogy megoldja a felmerülő problémákat!

„Az az ügyfél, aki Eszterrel köt biztosítást, számíthat a teljes körű kiszolgálásra, szakmai felkészültségre, kedvességre, szolgálatkészségre, gyorsaságra.”

„Eszterben egy szakmája iránt elkötelezett, nagy tudású tanácsadót ismertem meg. Több, mint 10 éve állunk vele és a céggel kapcsolatban. Szinte nincs olyan kérdés, amire ne tudná a választ, mindenre talál megoldás. Rendkívül kommunikatív, segítőkész, rugalmas. Mivel nagyon jól ismeri ügyfeleit is és a Generali termékeit is, egyénre szabott megoldásokat tud kínálni. Általa nekünk minden biztosításunk a Generalinál van, ami nagyon kényelmes. Csak ajánlani tudom.”

„Egy  jó minőségű szolgáltatásnak – az ügyfél pontos igényeinek ismeretén túl  – a 3 t, a  törődés, a türelem és a testre szabás a legfontosabb részei. Ezekhez nem csak érzék kell, hanem ezek mind nehezen tanulható képességek, ettől lesz valami más, mint a többi, ettől lesz a szürkéből szín. Ha valaki utálja az adminisztrációt, türelmetlen és szétszórt, mint én, az  nem egyszerű csapás. Eszter már nem is tudom, hány éve intézi a biztosításaimat, amikre én teljesen alkalmatlan lennék. Tudja, hogy mire van szükségem, nem beszél rá  fölösleges dolgokra, de tájékoztat arról, ami érdekelhet, figyel a határidőkre,  türelmes és kordában tart. Ja és persze mindenek előtt a bizalom….persze enélkül bele se kezdtem volna az egészbe.”

Eszterrel való kapcsolatom a kezdetektől datálódik, amikor még a Magyar Jakubinusok terén egy kis Generali irodában üldögélt huszonévesen. Nem voltak még gyerekei, hisz maga is éppen csak kinőt belőle. Tanulta a szakmát, nagy alázattal és szorgalommal. És ez nem múlik nála. Sem az alázat sem a szorgalom nem kopott meg az évek alatt, és a szakmai tudása azóta messzire röpítette attól a kis irodától.  És, hogy mit jelent nekem az, hogy ő intézi minden biztosítási ügyemet, a céges autótól kezdve a nyugdíj- vagy lakásbiztosításig? Biztonság, nyugalom, idő. Tudom, hogy jó kezekben vagyok. Van akinek kezelőorvosa esetleg gyógyszerésze van, nekem Generali ESZTEREM.