Otthon – Élet – Egészség

Balázs Eszter vagyok, közgazdász-pénzügyi tanácsadó, kétgyermekes családanya. A világ egyik legnagyobb – és Magyarországon is piacvezető – biztosítótársaságának vezető tanácsadójaként tevékenykedem. A munkám és a magánéletem során is arra törekszem, hogy biztonságot és stabilitást teremthessek az életre szóló döntésekben.

Biztosítás portfólió

Mindnyájunk számára vannak alapértékek – a munka világában betöltött szerepünk, a családi életünk vagy az egészségünk védelme – amelyeket egyrészt óvunk, másrészt fejlesztünk, építünk. Én abban kínálok hosszú távú partnerséget és magas színvonalú szolgáltatási csomagot, hogy ügyfeleim tudatos tervezés vagy váratlan élethelyzet esetén is a legideálisabb, legkényelmesebb, személyre szabott támogatást vehessék igénybe a biztosítási piacon.

Szolgáltatások

Tanácsadóként mindig körültekintően, kiemelt figyelemmel kezeljük az információkat munkatársaimmal, hiszen ügyfeleink sok esetben nincsenek tisztában azzal, hogy milyen típusú szolgáltatás lenne számukra a megfelelő. Az igényfelmérést követően összeállítjuk az árajánlatot a biztosítási megoldásokra, csomagokra, de partnerek vagyunk az eseti, azonnali biztosítások megkötésében is. A szerződési idő alatt időszakos költség-felülvizsgálatot tartunk, előre tájékoztatjuk ügyfeleinket a kedvezményekről, díjváltozásokról.

4 The Clients - Balázs Eszter

Tanácsadás

Folyamatos rendelkezésre állás a biztosítások kiválasztásában, igénybevételében

4 The Clients - Balázs Eszter

Portfólió-tervezés

A legmegfelelőbb megoldások ajánlása az adott élethelyzetben

4 The Clients - Balázs Eszter

Megtakarítás-tervezés

A biztosítás egyúttal megtakarítás is lehet, ebben segítünk jól dönteni

4 The Clients - Balázs Eszter

Kedvezménykalkuláció

Már meglévő biztosítások felülvizsgálata, előnyösebb ár-értékű megoldások ajánlása

CSR

Jótékonysági nagykövet

Kisfiunk, Ádám szívfejlődési rendellenességgel született, így életem minden pillanatában kiemelt feladatomnak tartom az egészségügyi problémával született gyermekek segítését.

Ezért is támogatok számos jótékonysági programot.

Az ügyfeleim által generált privát bevételeim egy részét is jótékony célra fordítom, és örömmel segítek abban, hogy ügyfeleimmel közösen megtaláljuk azt a számukra fontos ügyet és szervezetet, amit velem együtt támogatni szeretnének.

Kapcsolat

Cím

Budapest, Váci út 36, 1132

Rendelkezésre állás:

Hétfő-péntek: 9:00-18:00

Az Üzenet Elküldése gomb megnyomásával elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.